A Monster for Every Season: Summer 2
You can get A Monster for Every Season: Summer 2 now at Gumroad
Results 1 to 10 of 10
  1. - Top - End - #1
    Colossus in the Playground
     
    LaZodiac's Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Canada
    Gender
    Male2Female

    Default Network Protocal Error?

    Hello. Every so often, as of a couple weeks ago, when I've been loading pages I get an error message that reads as follows;

    "Network Protocol Error

    An error occurred during a connection to forums.giantitp.com.

    The page you are trying to view cannot be shown because an error in the network protocol was detected.

    Please contact the website owners to inform them of this problem."

    There is a button to try again and this generally fixes it right up, but as it told me to contact the website owners I've decided to do... ergo this thread. So there you go. Seems like it could be an important thing.
    Last edited by LaZodiac; 2021-12-02 at 12:24 AM.


    Back to normal Zodi avatars for awhile.
    Sig Banner by Pinkhaired August. No Regrets.

  2. - Top - End - #2
    Miniature Giant Space Hamster in the Playground Administrator
     
    Rawhide's Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Australia
    Gender
    Male

    Default Re: Network Protocal Error?

    Was it a CloudFlare page?

    If it wasn't a CloudFlare page, it means that the issue was between you and CloudFlare (could be your computer, could be CloudFlare, could be something in between). If it was a CloudFlare page, that means it's an issue between CloudFlare and the server (could be CloudFlare, could be the server, could be something in between).

    "My Hobby: Replacing your soap with gravy" by rtg0922, Doll and Clint "Rawhide" Eastwood by Sneak

  3. - Top - End - #3
    Troll in the Playground
     
    Lord Torath's Avatar

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Sharangar's Revenge
    Gender
    Male

    Default Re: Network Protocal Error?

    I've seen this occasionally too, and I'm pretty sure it says "CloudFlare" on the error page. When I see it again, I'll take notes to make certain I have all the details.
    Warhammer 40,000 Campaign Skirmish Game: Warpstrike
    My Spelljammer stuff (including an orbit tracker), 2E AD&D spreadsheet, and Vault of the Drow maps are available in my Dropbox. Feel free to use or not use it as you see fit!
    Thri-Kreen Ranger/Psionicist by me, based off of Rich's A Monster for Every Season

  4. - Top - End - #4
    Colossus in the Playground
     
    LaZodiac's Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Canada
    Gender
    Male2Female

    Default Re: Network Protocal Error?

    Quote Originally Posted by Rawhide View Post
    Was it a CloudFlare page?

    If it wasn't a CloudFlare page, it means that the issue was between you and CloudFlare (could be your computer, could be CloudFlare, could be something in between). If it was a CloudFlare page, that means it's an issue between CloudFlare and the server (could be CloudFlare, could be the server, could be something in between).
    Will update if it happens again, cause I don't recall. I'd presume no since I copy pasted the page basically, but best to keep a look out for next time.


    Back to normal Zodi avatars for awhile.
    Sig Banner by Pinkhaired August. No Regrets.

  5. - Top - End - #5
    Titan in the Playground
    Join Date
    Feb 2011

    Default Re: Network Protocal Error?

    I've been seeing this intermittently over the past couple weeks as well. Nothing mentioning CloudFlare that I recall, but I'll keep an eye out.

  6. - Top - End - #6
    Bugbear in the Playground
    Join Date
    Sep 2014

    Default Re: Network Protocal Error?

    Quote Originally Posted by LaZodiac View Post
    Hello. Every so often, as of a couple weeks ago, when I've been loading pages I get an error message that reads as follows;

    "Network Protocol Error

    An error occurred during a connection to forums.giantitp.com.

    The page you are trying to view cannot be shown because an error in the network protocol was detected.

    Please contact the website owners to inform them of this problem."

    There is a button to try again and this generally fixes it right up, but as it told me to contact the website owners I've decided to do... ergo this thread. So there you go. Seems like it could be an important thing.
    I get this error every time I load the current Pokemon thread, and that's either the only thread I get it on or at least the vast majority of the time I get it (I can't remember getting it on any other thread). "Try Again" button always works. Error message does not mention Cloudflare.
    Last edited by Algeh; 2021-12-03 at 01:54 AM.

  7. - Top - End - #7
    Bugbear in the Playground
     
    Batcathat's Avatar

    Join Date
    Nov 2019

    Default Re: Network Protocal Error?

    I've been getting it on occasion too for the last week or so, no mention of Cloudflare.

  8. - Top - End - #8
    Titan in the Playground
    Join Date
    Sep 2014

    Default Re: Network Protocal Error?



    This is how it looks like on mine. I got it clicking on this thread, after having had it happen a few times elsewhere. Using Firefox.
    Last edited by Razade; 2021-12-03 at 06:26 AM.

  9. - Top - End - #9
    Miniature Giant Space Hamster in the Playground Administrator
     
    Rawhide's Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Australia
    Gender
    Male

    Default Re: Network Protocal Error?

    I just remembered that this has come up before. According to every result in google, this is a cache issue, invalid data has been cached by Firefox. Forcing the page to refresh should fix it.

    "My Hobby: Replacing your soap with gravy" by rtg0922, Doll and Clint "Rawhide" Eastwood by Sneak

  10. - Top - End - #10
    Colossus in the Playground
     
    LaZodiac's Avatar

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Canada
    Gender
    Male2Female

    Default Re: Network Protocal Error?

    Quote Originally Posted by Rawhide View Post
    I just remembered that this has come up before. According to every result in google, this is a cache issue, invalid data has been cached by Firefox. Forcing the page to refresh should fix it.
    Had it happen again and it didn't say Cloudflare. And noted; the Try Again button basically does that. I was just hoping there would be a solution that would... make it not happen.


    Back to normal Zodi avatars for awhile.
    Sig Banner by Pinkhaired August. No Regrets.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •